Van Zijl advocatuur

Deskundig, betrokken en oplossingsgericht


U kunt rekenen op een betrokken, deskundige en oplossingsgerichte aanpak van uw zaak, waarbij uw belangen steeds voorop staan. Het doel is om voortvarend resultaat te bereiken, zodat u verder kunt. Daarbij wordt in principe geprobeerd om juridische problemen zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. Dat bespaart tijd, kosten en onzekerheid. Als dat niet mogelijk is, kunt u erop rekenen dat uw belangen in een procedure optimaal worden behartigd.

Van Zijl advocatuur staat voor deskundigheid binnen de specialisaties. Deze deskundigheid wordt continu nagestreefd door het volgen van actualiteiten (zoals rechtspraak en wet- en regelgeving), specialisatiecursussen en vakinhoudelijk overleg met andere gespecialiseerde advocaten.

Van Zijl advocatuur behandelt uitsluitend zaken binnen de specialisaties. Daardoor kunt u rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening. Door deze deskundigheid bespaart u kosten, omdat de behandeling van de zaak minder tijd kost. Indien uw zaak een andere specialisatie vergt, wordt u (desgewenst) doorverwezen naar een gespecialiseerde advocaat.

Een heldere dienstverlening bestaat uit duidelijke adviezen waarmee u uit de voeten kunt, maar ook uit duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de kosten. Van Zijl advocatuur streeft bij het aanvaarden van de opdracht én tijdens het uitvoeren van de opdracht ernaar om u maximale duidelijkheid te geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking, vaak telefonisch of via e-mail, wordt bekeken of Van Zijl advocatuur u van dienst kan zijn. Vervolgens kan tijdens een bespreking op kantoor de zaak in kaart worden gebracht en de aanpak van de zaak worden besproken. Daarbij worden de kansen en risico’s van uw rechtspositie besproken en worden afspraken gemaakt over de behandeling van de zaak en de kosten. Dit wordt aan u bevestigd met een schriftelijke opdrachtbevestiging. Desgewenst kan een bespreking ook telefonisch of via een video-verbinding plaatsvinden.*

* Bij het aanvaarden van de opdracht dient de identiteit van cliënt te worden vastgesteld door Van Zijl advocatuur. Indien noodzakelijk, kan dit ook via een video-verbinding worden gedaan. Daarbij dient u ter verificatie uw identiteitsbewijs (kort) in beeld te houden zodat de benodigde gegevens door Van Zijl advocatuur kunnen worden genoteerd en bewaard.